Recept

Galiamelonsallad och färsbullar med fetaost

Kvällens middag blev överraskande god! Här är receptet, det räcker till fyra personer.

Galiamelonsallad

En galiamelon, skuren i bitar
En citron, saften
En halv röd chili, urkärnad och tunt strimlad
Tre stjälkar eller en halv kruka koriander, hackad
En skvätt olivolja
Salt och peppar

Blanda ihop alla ingredienser. 

Färsbullar med fetaost

400 gram anamma formbar färs
200 gram fetaost, skuren i mindre bitar
Två vitlöksklyftor, rivna eller pressade
En tsk misopasta
Salt och mycket svartpeppar

Blanda ingredienserna, forma bollar, stek i varm panna, använd rikligt med rapsolja.

Vi hade svart ris och en enkel sallad på strimlad spenat, morot och rödlök som tillbehör. Mumsigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s